EcoPot
Proiect de analiza si implementare a strategiei SEO, campanie PPC si monitorizare

Clientul

Proiect si strategie SEO PPC

EcoPot este un vas de gatit termic care functioneaza pe pricipii ecologice si este ideal in bucatarie, picinicuri si vacante. Site-ul este folosit pentru promovarea produsului, a mari vizibilitatea lui si a gamei de accesorii precum si pentru a oferi accesul la o colectie de retete de gatit special selectionate pentru EcoPot.

Provocarea

Proiecte similare:

Proiect SEO

Proiect SEO, PPC, SEM

Website-ul EcoPot trebuie optimizat ca sa promoveze imaginea produselor si pentru a directiona traficul catre paginile de vanzare sau de comandare a produselor si accesoriilor. Trebuie identificate cuvinte cheie ca si sectoarele cu potential pentru o promovare efectiva. Traficul vizitatorilor din grupa tinta in campaniile SEO si PPC trebuie sporit si directionat pentru a interactiona cu site-ul in vederea convertirii acestuia in vanzari.

Solutia

Analiza site-ului si a cuvintelor cheie eficiente in promovare a identificat frazele cheie "thermal cooker", "thermo cooker", "thermal pot", "thermo pot" si variatii ale acestora. De asemenea cuvantul cheie "recipe" sau "recipes" trebuie promovat alaturi de frazele identificate. Totodata au fost identificate si implementate schimbari ale codului paginilor de Internet pentru a facilita indexarea paginilor de catre motoarele de cautare.

Un cont Google Analytics a fost setat pentru a monitoriza traficul si conversiile site-ului, dar si pentru a facilita optimizarea in functie de cuvintele cheie performante.

Un cont Google AdWords a fost setat pentru promovarea site-ului printr-o campanie pay-per-click.

Rezultatul

Search Engine Ranking SEO keyword Google Analytics Report Google AdWords Report

Obtineti un deviz gratuit pentru un proiect SEO de la SearchEngineOptimisation.ro

In cel mai scurt timp veti primi o analiza a competitiei din segmentul dumneavoastra in rezultatele de cautare si multe alte informatii legate de strategia de optimizare a site-ului. Informatia obtinuta de la dumneavoastra este tratata in mod confidential.

Deviz Gratuit SearchEngineOptimisation.ro

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]