Freshly Squeezed Water
Proiect de analiza si implementare a strategiei SEO, campanie PPC, SEM si monitorizare

Clientul

Proiect si strategie SEO PPC SEM

Freshly Squeezed Water este un leader pe piata sistemelor de filtratie a apei in Australia. Freshly Squeezed Water ofera o gama larga de filtre de apa, robinete, dusuri si alte accesorii pentru baie.

Provocarea

Website-ul Freshly Squeezed Water trebuie optimizat si promovat pentru a mari numarul de vizitatori si cumparatori. Trebuie identificate cuvinte cheie si folosite in mod eficient pentru a acoperi intreaga gama de produse si mai ales pentru a promova sistemele de filtrare a apei potabile. De asemenea, tebuie implementate strategii SEM pentru a sprijini in paralel eforturile SEO si PPC.

Proiecte similare:

Proiect SEO

Proiect SEO, PPC

Solutia

Analiza site-ului si a cuvintelor cheie eficiente in promovare a identificat frazele cheie "water filter", "water filtration", "filtration", "water purifier" si vartiatii ale acestora. De asemenea fraza cheie "freshly squeezed" trebuie promovata impreuna cu celelate fraze identificate. Totodata au fost identificate si implementate schimbari ale codului paginilor de Internet.

Site-ul a fost optimizat prin creerea de link-uri interne si link-uri externe. Au mai fost adugate trei blog-uri legate contextual: "Water Facts", "Water Alerts" si "Breaking News". Strategia SEO pentru Freshly Squeezed Water include folosirea de citate pentru a mari densitatea cuvintelor cheie si pentru a crea oportunitati pentru link-uri externe si schimburi de link-uri.

Un cont Google Analytics a fost setat pentru a monitoriza traficul si conversiile site-ului, dar si pentru a facilita optimizarea in functie de cuvintele cheie performante.

Un cont Google AdWords a fost setat pentru promovarea site-ului printr-o campanie pay-per-click. O strategie pentru "link exchange" in context a fost stabilita si implementata

Rezultatul

Search Engine Ranking SEO keyword Google Analytics Report Google AdWords Report

Obtineti un deviz gratuit pentru un proiect SEO de la SearchEngineOptimisation.ro

In cel mai scurt timp veti primi o analiza a competitiei din segmentul dumneavoastra in rezultatele de cautare si multe alte informatii legate de strategia de optimizare a site-ului. Informatia obtinuta de la dumneavoastra este tratata in mod confidential.

Deviz Gratuit SearchEngineOptimisation.ro

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]