Campanii Pay-per-Click

Alte Servicii:

Proiecte SEO

Proiecte SEM

Pay per click (PPC) este un model de publicitate pe Internet. In acest model, plata pentru gazduirea reclamei se effectueaza doar atunci cand un click este inregistrat pe reclama. Reclamele se pun pe site-urile care au continut relevant pentru produsul sau mesajul reclamei. In cazul motoarelor de cautare, reclamele se plaseaza prin licitatie pe cuvintele cheie relevante pentru tinta reclamei. Astfel de reclame pe paginile de rezultate de cautare se numesc linkuri sponsorate si apar adiacent sau deasupra rezultatelor 'organice'.

Cei mai importanti furnizori de canale folosite pentru reclame Pay-per-Click sunt Google AdWords, Yahoo! Search Marketing si Microsoft adCenter.

Search Engine Optimisation .ro va asigura o campanie cu un bun return on investment (ROI), riguroasa si eficienta. Metodologia noastra include:

  1. Analiza audientei site-ului;
  2. Crearea unei liste de cuvinte cheie (keywords) si fraze cheie (key phrase) care sa reflecte continutul site-ului, domeniul de activitate si clientii potentiali;
  3. Setarea, monitorizarea si analiza campaniilor PPC;
  4. Monitorizarea bugetului alocat campaniilor de publicitate online;
  5. Crearea de text si imagini pentru reclame;
  6. Analiza si monitorizare continua;
  7. Raportarea lunara a activitatii.

SearchEngineOptimisation.ro va ofera un deviz gratuit pentru orice proiect SEO

In cel mai scurt timp veti primi o analiza a concurentei din segmentul dumneavoastra in rezultatele de cautare si multe alte informatii legate de strategia de optimizare a site-ului. Toate informatiile pe care ni le puneti la dispozitie sunt tratate confidential.

Deviz Gratuit SearchEngineOptimisation.ro

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]