Search Engine Marketing

Alte Servicii:

Proiecte SEO

Campanii PPC

Search engine marketing (SEM), este o forma de Internet marketing care inseamna promovarea website-urilor prin sporirea visibilitatii lor in rezultatele motoarelor de cautare. Acest lucru se obtine prin publicitate si plasamente contextuale, reclame si incluzii platite pe alte site-uri. SEM se deosebeste de SEO (Search Engine Optimisation) prin faptul ca se bazeaza pe aspecte platite pentru promovare si nu pe rezultate 'organice'.

Un alt aspect al SEM este Social Media Marketing (SMM). SMM este o forma de maketing care include retelele sociale (social media) pentru a-i determina pe consumatorii sa aiba incredere intr-o companie sau o marca. In 2008, in Statele Unite si Canada s-au cheltuit US$ 13,5 miliarde pentru campanii SEM. Tot in 2008, in Australia s-au cheltuit AU$ 1,7 miliarde pentru SEM.

Search Engine Optimisation .ro va asigura o campanie cu un bun return on investment (ROI), riguroasa si de ultima ora. Metodologia noastra include:

  1. Analiza audientei site-ului;
  2. Analiza pozitiei in rezultatele motoarelor de cautare;
  3. Crearea unei liste de cuvinte cheie (keywords) si fraze cheie (key phrase) care reflecta continutul site-ului, domeniul de activitate si clientii potentiali;
  4. Optimizarea site-ului prin design, arhitectura continutului si continutul in sine;
  5. Crearea de parteneriate pe Internet si link-uri catre si dinspre alte site-uri;
  6. Crearea de nou continut pentru Internet;
  7. Promovare prin retele sociale;
  8. Analiza si monitorizare continua;
  9. Raportarea lunara a activitatii.

SearchEngineOptimisation.ro va ofera un deviz gratuit pentru orice proiect SEO

In cel mai scurt timp veti primi o analiza a concurentei din segmentul dumneavoastra in rezultatele de cautare si multe alte informatii legate de strategia de optimizare a site-ului. Toate informatiile pe care ni le puneti la dispozitie sunt tratate confidential.

Deviz Gratuit SearchEngineOptimisation.ro

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]