Search Engine Optimisation

Alte Servicii:

Campanii PPC

Proiecte SEM

In general, cu cat mai sus si cu cat mai des apare listat un site in rezultatele motoarelor de cautare, cu atat mai multi vizitatori din randul utilizatorilor motoarelor de cautare vor fi directionati catre site. Un proiect SEO poate cuprinde optimizarea paginilor, continutului, imaginilor si videoului unui site, de asemenea optimizarea locala, academica sau journalistica a site-ului.

Strategia de optimizare tine cont de specificatiile motoarelor de cautare, frecventa cautarilor efectuate, global sau doar intr-o regiune anumita, diferentele dintre motoarele de cautare populare si competitia intre anumite cuvinte cheie. Procesul de optimizare include editarea continutului dar si a codului unui site cum ar fi codul HTML, XHTML sau CSS. Optimizarea tinteste sa mareasca relevanta site-ului pentru anumite cuvinte cheie care genereaza mult trafic si sunt legate in context, dar sa si elimine orice impediment din calea indexarii site-ului de catre toate motoarele de cautare principale.

Search Engine Optimisation .ro va ofera o campanie de optimizare in concordanta cu ghidurile de practica SEO emise de Google, Yahoo! sau Bing. Metodologia noastra include:

  1. Analiza audientei site-ului;
  2. Analiza pozitiei in rezultatele motoarelor de cautare;
  3. Crearea unei liste de cuvinte cheie (keywords) si fraze cheie (key phrase) care sa reprezinte continutul site-ului, nisa de activitate si clientii potentiali;
  4. Optimizarea codului, link-urilor si continutului site-ului;
  5. Crearea de nou continut pentru Internet;
  6. Implementarea tehnicilor pentru facilitarea indexarii;
  7. Optimizarea locala;
  8. Analiza si monitorizare continua;
  9. Raportarea lunara a activitatii.

SearchEngineOptimisation.ro va ofera un deviz gratuit pentru orice proiect SEO

In cel mai scurt timp veti primi o analiza a concurentei din segmentul dumneavoastra in rezultatele de cautare si multe alte informatii legate de strategia de optimizare a site-ului. Toate informatiile pe care ni le puneti la dispozitie sunt tratate confidential.

Deviz Gratuit SearchEngineOptimisation.ro

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]