Servicii pentru optimizare, promovare si publicitate pe Internet

Search Engine Optimisation (SEO) este procesul prin care pozitia paginilor de web in rezultatele motoarelor de cautare (Google, Bing, Yahoo!, etc.) este imbunatatita intr-un mod 'organic' si fara plata. Strategia SEO este un proces continuu care include metode avansate de optimizare in concordanta cu ghidurile emise de catre diversele motoare de cautare.

SearchEngineOptimisation.ro foloseste doar metode 'white-hat' de optimizare si acorda atentie tuturor aspectelor unui site pe durata procesului. Rezultatele procesului de SEO sunt analizate si raportate lunar.

SEO

O campanie de promovare Pay-per-click (PPC) promoveaza site-ul prin reclame incluse in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare sau pe paginile altor site-uri. O campanie PPC este de obicei o parte importanta al unei strategii SEM si este complementara rezultatelor obtinute in mod 'organic' prin SEO.

SearchEngineOptimisation.ro are o larga experienta in setarea, mentinerea si monitorizarea campaniilor PPC. Rezultatele campaniei PPC sunt analizate si raportate lunar.

PPC

Search Engine Marketing (SEM) este procesul prin care website-ul dumneavoastra este promovat pe Internet prin marirea visibilitatii, reclame, promotii si crearea de link-uri. In mod obisnuit procesul SEM este abordat in paralel cu cel SEO.

SearchEngineOptimisation.ro este un specialist in SEM pe Google, Yahoo! si Bing si va punem la dispozitie un larg arsenal de tehnici SEM de ultima ora. Rezultatele procesului de SEM sunt analizate si raportate lunar.

SEM

Analiza Site Gratuitã

Un search engine (motor de cautare) citeste continutul si link-urile dar si structura paginilor pentru a determina pozitia site-ului in paginile de rezultate. Noi vom analiza continutul si codul site-ului dumneavoastra pentru a afla ce domenii pot beneficia de Search Engine Optimisation.

Tastati cele trei (3) caractere negre:

captcha image

    

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]