XIT
Proiect de analiza, implementare si monitorizare a strategiei SEO

Clientul

Proiect si strategie SEO

XIT este o companie care ofera servicii de Tehnologia Informatiei si in implementarea si mentenanta retelelor de computere. XIT este specializata in dezvoltarea si mentinerea sistemelor informatice pentru a asigura performanta si eficienta organizatiilor si a companiilor.

Provocarea

Website-ul XIT trebuie optimizat pentru promovarea serviciilor oferite. Pozitionarea site-ului in rezultatele motoarelor de cautare este critica pentru a obtine market share intr-o piata cu multi competitori specializati in servicii echivalente. Traficul vizitatorilor organici trebuie sporit prin strategii SEO.

Solutia

Analiza site-ului si a cuvintelor cheie eficiente in promovare:
- s-au identificat ca fraze cheie "computer networks", "computer network support", "computer network engineering", "computer network consultants", "business driven technology", "business communication technology". Totodata au fost identificate si implementate schimbari ale codului paginilor de Internet.

Dupa analiza link-urilor din site, a fost implementata creerea de link-uri interne si link-uri externe pentru ancorarea contextuala a paginilor de Web. Continutul paginilor a fost editat pentru a corespunde cu frazele cheie si keyword-urile din campania SEO. Modificarile textului au fost efectuate astfel incat sa se pastreze sensul vechiului continut si sa nu se incarce textul pentru a nu ingreuna lectura.

Un cont Google Analytics a fost setat pentru a monitoriza traficul si conversiile site-ului, dar si pentru a facilita optimizarea in functie de cuvintele cheie (keywords) performante.

Rezultatul

Search Engine Ranking SEO keyword Google Analytics Report

Obtineti un deviz gratuit pentru un proiect SEO de la SearchEngineOptimisation.ro

In cel mai scurt timp veti primi o analiza a competitiei din segmentul dumneavoastra in rezultatele de cautare si multe alte informatii legate de strategia de optimizare a site-ului. Informatia obtinuta de la dumneavoastra este tratata in mod confidential.

Deviz Gratuit SearchEngineOptimisation.ro

Copyright © Search Engine Optimisation .ro

website development by Tektonic   [XHTML 1.1 | CSS 2.1]